Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

 Termeni si conditii de utilizare

Bine ați venit pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de către dumneavoastră se supune Termenilor și Conditiilor de Utilizare.
ROHNFRIED Romania în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.rohnfried.ro   își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui web site, precum și Termenii și Conditiile de Utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Condiții și Modalități de Plată
 Modalitățile de plată acceptate sunt:
-direct la sediul nostru
-plata ramburs prin  Posta Romana/ curier rapid

-plata avans prin Posta Romana/ curier rapid

Drepturi de Autor
ROHNFRIED Romania respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației Române și Internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea ROHNFRIED Romania. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail info[at]rohnfried.ro


Condiții de Utilizare. Garanții.

Site-ul este furnizat de catre ROHNFRIED Romania pe o bază "așa cum este" si "atat cat este disponibil" . ROHNFRIED Romania nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la www.rohnfried.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, ROHNFRIED Romania fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Dacă utilizați Site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialitații datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteti de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat ROHNFRIED Romania pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații învederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicare 


Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atata timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale ROHNFRIED Romania sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoană sau entitate. ROHNFRIED Romania își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.
Politica de Confidentialitate

Legislație

Termenii și Condițiile de Utilizare se supun legislației Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul ROHNFRIED Romania. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul ROHNFRIED Romania.

Modificari a preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage. 

Conciliere

In cazul in care va confruntati cu o problema ce nu pare a fi rezolvabila prin email sau prin discutii cu persoana cu care discutati, puteti apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuita la adresa de mail info[at]rohnfried.ro sau prin telefon 0744 57 23 21 .

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

http://www.anpc.gov.ro/

Solutionarea alternativa a litigiilor

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO


Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Downloader sau muzica de pe youtube cu YouTube Downloader