Articole

Conceptul de hrănire al reproducătorilor


Calitatea puilor reproduși este consecința directă a nutriției optime. De importanță crucială pentru reproducție este dezvoltarea maximă a potențialului de performanță. În acest scop nu este de ajuns să investim în cele mai bune păsări de reproducție ci să le asigurăm cea mai bună hrănire. Cu ajutorul conceptului de hrănire descris mai jos, nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării.

Rezultatul acestui efort se va concretiza în pui sănătoși și perfect dezvoltați. Conceptul de hrănire se bazează pe reducerea cantității de leguminoase cu digerabilitate scăzută și introducerea în schimb de grăunțe cu digerabilitate ridicată, cum ar fi soia prăjită și cânepă ce conține cantități mari de acizi linoleici. Conceptul optimizat de hrănire include de asemenea vitamine, minerale, oligoelemente, pentru o performanță sporită în reproducere. Atunci când pregătim reproducătorii, atenția trebuie să fie îndreptată spre administrarea de vitamina E.

Pont: Treceți pe hrana de reproducție, nu mai târziu de 5 zile înaintea împerecherii. După ouat și până înaintea eclozării puilor se poate adminstra 50% hrană de iarnă.

Creșterea pe timp de iarnă:
În special, pe timpul iernii, hrănirea optimizată va stimula ouatul, fertilizarea și dezvoltarea armonioasă și rapidă a puilor.

Gerwit-W ( 2/săpt.) + K+K Eiweis 30(2/săpt.)

Avidress Pluss (zilnic) + UsneGano (2/săpt.)

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

WINPUT 3 KG
Pret - 202.00 RON
x

HEXENBIER 500 ML
Pret - 115.00 RON
x

GERVIT W 1000 ML
Pret - 153.00 RON