Articole

Planul săptămânal de întreținere Röhnfried pentru sezonul competițional bazat pe 7 puncte esențialeAcest concept de hrănire a fost conceput pentru crescătorii care doresc să-şi hrănească porumbeii cu
amestecuri specifice de suplimente, care îmbunătăţesc performanţa şi sănătatea.


Accelerarea recuperării
Pentru aceasta avem la dispoziție carbohidrații cu absorbție rapidă din Mumm, fosforul organic din Rotosal și proteina animală din pudra proteică K+K 3000. Porumbeilor cărora li se administrează aceste produse au o recuperare mult mai rapidă deoarece primesc ceea ce au nevoie la întoarcerea din concurs!
În ziua de dupa zbor, administrăm porumbeilor noștri, un concentrat ridicat de proteină animală din K + K Proteină 3000 pentru a asigura regenerarea mușchilor și a țesuturilor. Aceasta proteină este ușor digerabilă și este indispensabilă pentru o recuperare rapidă. Imediat după zbor, amino-acizii din corp trebuie înlocuiți. BT-Amin Forte este produsul special care îndeplinește această nevoie.

Reducerea riscului de infecție

Pentru dezinfecția apei, folosim UsneGano și Avidress Plus. Acesta scade valoarea pH-ului și, în combinație cu UsneGano, reduce riscul infecției.

Întărirea sistemului imunitar

Glucanii din Jungtierpulver activează sistemul imunitar. Efectul uimitor al acestora este dat de rezistența puternică pe care porumbeii o dezvoltă împotriva infecțiilor. Obținem acest lucru cu ajutorul produsului Entrobac (probiotic) adăugat pe boabe. Acesta stabilizează flora și stimulează sistemul imunitar al porumbelului.

Stimularea metabolismului

La mijlocul săptămânii metabolismul este stimulat cu iod (Blitzform). Performanța musculaturii atinge pragul maxim cu L-Carnitină (Carni Speed). Porumbeii tratați în acest mod obosesc mult mai greu în timpul zborului și durata antrenamentelor crește. Crampele apărute după un concurs greu sunt de acum de domeniul trecutului.

Acumularea de rezerve de energie vitală

Pentru concursurile mai lungi este absolut necesar să asigurăm porumbeilor vitaminele și oligoelementele necesare. Vă recomandăm în acest sens RO 200 Ready.

Păstrarea căilor respiratorii în stare optimă

Probioticele  - mici ajutoare cu un impact imens. După zborurile în ploaie sau tratamentele îndelungate ale membranelor mucoase, o buna metodă de regenerare poate fi numită Avisana. După tratament porumbeii vor avea nasul alb și gâtul va fi curat. În special înaintea concursurilor desfășurate în căldură, este foarte important să păstrăm căile respiratorii în stare optimă. Avimycin ne dă siguranța că acestea sunt degajate și în bună condiție. Deaoarece este important să protejăm căile respiratorii și din exterior, vă recomandăm folosirea regulată de Avisana și Rozitol.

Optimizarea aportului de minerale și oligoelemente

În plus față de țintele descrise mai sus, aportul continuu și optim al gritului și al mineralelor este estențial. Administrarea zilnică asigură un aport regulat.

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

CARNI SPEED 500 ML
Pret - 115.00 RON
x

WINPUT 6.6 KG
Pret - 389.00 RON
x

BIO-AIR-FRESH TUB 400 ML
Pret - 65.00 RON
PROMO - 33.00 RON