Articole

1. Amino-acizi


Studii recente pe diverse tipuri de rezistență, arată că hrănirea cu amino-acizi cu lanț scurt, în schimbul carbohidraților ușor accesibili, în primele două ore după un eveniment competitiv, îmbunătățește regenerarea mușchilor epuizați. Rațiunea este că implicarea într-un zbor intensiv va vătăma fibrele musculare, care se vor regenera destul de repede, dacă amino-acizii ușor accesibili sunt furnizați.


Noi credem că recuperarea printr-un tratament cu suplimente ca amino-acizii anabolici este foarte importantă. Studiile sunt deasemenea semnificative în acest sens. Conform cu perspectivele recente, noi dorim să oferim amino-acizi simpli împreună cu carbohidrații ușor accesibili, în primele două ore după antrenamentele sau concursurile solicitante. După cum am spus în capitolul despre carbohidrați, pentru regenerarea energiei, glicogenul din corp este rapid înlocuit după zbor. Unele date ne arată că această combinație de carbohidrați cu amino-acizi are efecte benefice. Acest lucru se datorează faptului, că atât porumbeii, cât și alte animale, mănâncă carbohidrați naturali, care cresc insulina și care, deasemenea, stimulează sinteza noilor proteine.


Cu aceste noi perspective în minte, recomandarea noastră pentru faza inițială de recuperare, implică hrănirea cu carbohidrați ușor igerabili în prima apă după un zbor competitiv, în primul rând, pentru regenerarea mușchilor. După zbor, hrănirea cu carbohidrați pentru regenerare și recăpătarea energiei, ar trebui combinată cu amino-acizi cu lanț scurt. Diferit de hrănirea cu boabe bogate proteic, alte suplimente conțin numai amino-acizi individuali sau compuși de amino-acizi cu lanț scurt, care sunt deseori administrați în apa de băut. Aceste suplimente nu afectează motabolismul pentru că sunt imediat accesibile pentru corp, fără a elabora consum de energie. Hrănirea cu suplimente suportă, prin urmare, recuperarea și nu cauzează stres ficatului.
Un alt aspect în favoarea hrănirii cu amino-acizi este că, susține sistemul imunitar. Este deasemenea cunoscut faptul că depozitele pline de amino-acizi ajută la prevenirea leziunilor sistemului musculo-scheletic.
Mușchii arată mai puțin obosiți și integritatea lor structurală este descrisă ca superioară. Prin urmare, amino-acizii ar trebui administrați înainte de antrenamentele și concursurile intensive.
Unii dintre amino-acizii esențiali sunt puternic recomandați pentru administrarea pe timpul primăverii, pentru a preveni oboseala cauzată de nivelul ridicat de aminoac. Noile forme de tratament de lungă durată cu un concentrat ridicat de amino-acizi, pot crește performanța porumbeilor voiajori.

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

TOPFIT 1 KG
Pret - 28.00 RON
PROMO - 20.00 RON
x

GERVIT W 1000 ML
Pret - 153.00 RON
x

CROP MILK 600G
Pret - 91.00 RON
PROMO - 46.00 RON
x

ATEMFREI 500ML
Pret - 136.00 RON