Articole

2. Reducerea infecțiilor


Mai bine să previi decât să tratezi!

După cum bine știm, majoritatea bolilor se transmit prin intermediul apei. În acest sens, ne-am concentrat asupra igienizării apei și reducerea infestării. Bacteriile nu se pot dezvolta sub valoarea pH-ului de 4,5.  Avidress Plus este un produs dezvoltat în acest scop, el scade valoarea pH-ului în apă la 4,5.
Avidress Plus este un amestec de acizi naturali combinați cu ingrediente din plante. Administrarea pe termen lung a demonstrat, că reduce riscul infecției. Recomandăm în acest sens administrarea zilnică a 5 ml Avidress Plus, la 1 litru apă, pentru o sănătate naturală. Examinările medicale ne-au arătat că agenții patogeni ce cauzează salmoneloza, E. coli, streptococii și trichomonoza sunt reduși semnificativ.
UsneGano este o tinctură din Usnea barbata, cu ingrediente naturale: aciz usnic, carvacrol și timol. Importanța acestei combinații unice de ingrediente este cunoscută din literatură. Porumbeii care primesc UsneGano vor avea exremente tari și strălucitoare, nas alb imediat după administrare.
Recomandare:
Porumbei: zilnic pentru a ajuta digestia, sau de 2-3 ori/săptămână.
3ml/1l de apă potabilă.

Înmulțire, creștere și năpârlire: 2-3 ori/săptămână.

Porumbei voiajori: 1-2 zile după zbor, 2 înainte de zbor. UsneGano poate fi deasemnea administrat împreună cu Avidress Plus, Carni-Speed și Entrobac.
Depozitare: închis bine și ferit de lumină.

 Avidress Plus conține acizi care scad valoarea pH-ului din apa potabilă, şi deasemenea riscul infecțiilor. Acest produs mai conține și minerale, oligoelemente, oregano și scorțișoară. Acest amestec împreună cu acizii, fac metabolismul mult mai eficient. Porumbeii îngrijiți în acest fel sunt mult mai sănătoși.
Experiență: mulți medici veterinari specializați în porumbei, confirmă că, rareori se întâmplă ca organisme patologice să fie găsite la analiza porumbeilor , care sunt îngrijiți cu Avidress Plus.
Recomandare: a se administra zilnic, tot timpul anului – 10ml/2l de apă potabilă. Administrarea cu medicamente în același timp trebuie mai întâi discutată cu un veterinar.
Doza potrivită se poate măsura în capacul produsului, care are 10ml.
Avidress Plus poate fi administrat fără nicio problemă, împreună cu Carni-Speed, UsneGano și Entrobac.
Agitați înainte de utilizare!

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

GERVIT W 1000 ML
Pret - 153.00 RON
x

WINPUT 3 KG
Pret - 202.00 RON
x

CARNI SPEED 500 ML
Pret - 115.00 RON
x

BIO-AIR-FRESH TUB 400 ML
Pret - 65.00 RON
PROMO - 33.00 RON