Articole

2. Acizi speciali contra bolilor puilor


Acizi speciali contra bolilor puilor

După cum știm, tractul intestinal este un mediu propice pentru organismele patogene și constituie principala cale de tranzit pentru majoritatea bolilor porumbeilor. Din acest motiv, scăderea valorii pH-ului în apa de băut este o tendință ce a început cu 10 ani în urmă. Prin scăderea valorii pH-ului la 4.5 tricomonoza nu se poate dezvolta în intestine și nevoia de a trata cu medicamente este redusă la minim.

Preparatele tradiționale pentru acidularea apei acționează în gușă și în tractul digestiv superior. Inițial, efectul acestora la nivel intestinal nu era posibil datorită faptului că acizii erau neutralizați de substanțele secretate de pancreas. Pentru a obține un  efect la nivelul intestinului subțire, am dezvoltat din acest an un mod de acționare folosind acizi grași speciali. Acest amestec de acizi grași cu lanț mediu are funcția tradițională de a reduce valoarea pH-ului.

În interiorul intestinelor, acizii acționează împotriva bacteriilor ca și streptococii, stafilococii și clostridia.

Modul de actionare al acizilor grași cu lanț mediu este extrem de simplu, dar foarte eficient. Nu sunt neutralizați de alte substanțe și ajung în interiorul intestinelor fără a fi afectați. Organismele patogene vor încerca să folosească acești acizi ca și sursă de energie și ii absorb. De îndată ce sunt absorbiți, acizii grași cu lanț mediu, având un efect antibacterian, distrug micro-organismele patogene.

În același timp, noua combinație de acizi menține flora intestinală sănătoasă, optimizează aportul de substanțe nutritive și reduce riscul infecției prin apa de băut.

În plus față de acizii grași cu lanț mediu, utilizarea acidului butiric s-a dovedit a fi extrem de eficace, fiind principala sursă de nutrienți a celulelor epitelice din mucoasa intestinală, intărind celulele mucoasei intestinale și ajută la regenerarea intestinelor după afecțiuni. Formula aceasta nouă este ideală în prevenirea dereglărilor intestinale. În asigurarea celui mai bun efect, experiența ne-a demonstrat că trebuie utilizată pe o perioadă lungă de timp, în situații de stres, cum ar fi începutul antrenamentelor la pui.Avitestin

Suplimente pentru porumbei

Sănătate intestinală

Apă potabilă de calitate

Eficiență metabolică

Avitestin este un mix de acid butiric și acizi grași. Reduce valoarea pH-ului din apa potabilă și implicit reduce și riscul infecțiilor cu diferite bacterii. Acești acizi grași au o calitate ridicată și efectul lor ajunge până în cele mai mici intestine, contribuind la sănătatea intestinală prin creșterea probioticelor din corp. Acidul butiric are capacitatea de a păstra apa proaspătă pentru mai mult timp și are un efect pozitiv asupra metabolismului porumbeilor.

Recomandare:
În general: -5ml/1l de apă potabilă

Înainte și după efort

Zilnic pentru porumbeii tineri, în timpul perioadei de antrenamente

Sfat: Ajutați-i pe porumbei să se obișnuiască treptat cu acest gust.

De reținut: Nu administrați niciodată acest produs cu Avidress Plus. El poate fi administrat împreună cu UsneGano, Carni-Speed și Entrobac.

 

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

FLUG FIT 60 TABLETE
Pret - 75.00 RON
PROMO - 60.00 RON
x

SEDOCHOL 1000 ML
Pret - 96.00 RON
x

ROTOSAL 250 ML
Pret - 145.00 RON
x

BLITZFORM 250 ML
Pret - 226.00 RON