Articole

3. Probioticele - sănătatea vine din tractul intestinal


Foarte multe sudii știintifice au demonstrat faptul că prebioticele și probioticele au un efect de stimulare a sănătății organismului gazdă. Trebuie să facem o distincție între prebiotice și probiotice. Prebioticele sunt sursa de hrană pentru bacteriile probiotice din intestine. Acestea creează un mediu intestinal sănătos și stabilizează flora intestinală naturală, ajutând în acest mod sistemul imunitar.

 

Un probiotic de succes trebuie să se ridice la inălțimea cerințelor din sportul columbofil modern. Stabilitatea la un pH redus este o necesitate pentru a nu fi distrus de acizii prezenți în intestine. Aria de aplicare a unui probiotic ne conduce spre alte cerințe. De regulă, probioticele sunt recomandate pentru a restabili flora intestinală după un tratament cu antibiotice.

Astăzi dispunem de probiotice cu rezistență la antibioticele cu utilizare frecventă, cum ar fi colistina, enrofloxacina si amoxicilina.

De aceea este posibilă refacerea florei intestinale chiar și în timpul tratamentului cu antibiotice. Bacteriile probiotice susțin dezvoltarea lactobacililor în intestinul subțire prin optimizarea condițiilor de mediu a bacteriilor probiotice ale organismului. Acestea vor domina numeric patogenii ca și E.coli, salmonela și clostridia. Un alt avantaj al probioticelor constituie inhibarea dezvoltării fungilor.

Acum înțelegem de ce multe produse conțin probiotice care hrănesc flora intestinală benefică.

Recomandăm administrarea de probiotice după orice perioadă de stres. De exemplu atunci când schimbăm hrana sau porumbeii sunt privați de apă pe o perioadă mai lungă, poate interveni o situație de disbioză (dereglarea florei intestinale) în intestine, ceea ce va conduce la slăbirea imunității porumbeilor. Probioticele din noua generație, dezvoltate de noi, contracarează această disfuncționalitate cu succes.Entrobac

Probiotic și prebiotic pentru porumbei• Stabilizează intestinele

• Administrabil împreună cu antibioticelor

• Inhibă creșterea ciupercilor

Entrobac este un supliment alimentar pentru porumbei. Acesta conține bacterii probiotice și prebiotice speciale de care flora intestinală are nevoie. Entrobac este ideal pentru a restabili flora intestinală, în timpul sau după solicitare, schimbarea alimentației, perioadele de stres și tratamente. Cultura bacterială produsă este stabilă împotriva multor antibiotice și, prin urmare, Entrobac este perfect conceput să restabilească intestinele în timpul sau după tratamentele cu antibiotice. Entrobac promovează sănătatea florei intestinale, întărește sistemul imunitar și reprimă germenii ca E. Coli, salmonela sau clostridia. Entrobac produce și metaboliți care acționează împotriva ciupercilor.

Recomandare: În general: 5g/1kg de mâncare sau 1l de apă de băut

În perioada concursurilor: timp de două zile după zbor

Reproducere și năpârlire: de două ori/săptămână

Pui: 2 zile înainte și 2 zile după fiecare zbor

După tratamente: 10g/1kg de mâncare

Pentru a restaura flora intestinală după tratamente, întotdeauna administrați acest produs timp de câteva zile consecutive.

Poate fi administrat împreună cu Avimycin și K + K Proteină 3000.

 

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

BLITZFORM 100ML
Pret - 99.00 RON
x

FLUG FIT 60 TABLETE
Pret - 75.00 RON
PROMO - 60.00 RON
x

WINPUT 6.6 KG
Pret - 389.00 RON
x

BLITZFORM 250 ML
Pret - 226.00 RON