Articole

Stimularea metabolismului prin L-Carnitina și iod – de Alfred Berger


CARNIPSEED & BLITZFORM
Alfred BergerL-Carnitina este o substanță funcțională cu roluri cheie în cadrul metabolismului energetic. Studiile arată, că hrănirea permanentă doar cu Carnitina are un efect considerabil. Există dovezi că, o administrare de 50 mg L-Carnitin la un porumbel, asigură o creștere semnificativă a performanței.

Totodată, este absolut necesară asigurarea unei administrări continue cu L-Carnitina în timpul concursurilor, deoarece substanța este absorbită continuu în celulele musculaturii. În acest fel, efectele de îmbunătățire a performanței vor apărea numai după o utilizare pe termen lung și se vor manifesta prin creșterea intensității, cu care porumbeii se antrenează..

,,Munca” L-Carnitinei constă în transportul acizilor grași de la citoplasmă la mitocondrii, deci la „uzinele energetice” ale celulei, importantă în acest fel la competiții, prin generarea energiei din acizi grași. L-Carnitina ajută la prevenirea oboselii și la prevenirea apariției crampelor musculare, prin legarea radicalilor de acetil liberi și prevenind astfel efectul lor dăunător asupra celulelor musculare. Mai mult decât atât, L-Carnitina servește ca un tampon, care absoarbe acidul lactic dăunător, astfel încât mușchiul nu devine atât de „acid,, în urma efortului extrem. În condiții „normale” de viață (în afara timpului de călătorie), necesarul de L-Carnitină poate fi acoperit în principal prin auto-sinteză. Cu toate acestea, poate apărea un deficit în cazul în care, la o administrare insuficientă, furajul amestecat cu cereale are un conținut redus de L-Carnitina, dar cererea în organism este mare.

În cazul în care, crește efortul fizic prin antrenamente și competiții, trebuie să suplinim consumul ridicat. Prin urmare, recomandăm L-Carnitina lângă hrană, pe o perioadă mai lungă de timp, contribuind astfel la un efect pozitiv. Porumbeii voiajori obosesc mai puțin, astfel viteza ridicată de zbor poate fi menținută pe o perioadă mai lungă de timp. Protecția celulară indirectă a substanței protejează mușchiul. În acest fel vom contracara procesul de “acidifiere” a musculaturii și porumbeii pot să realizeze rezultate mult mai bune.

Metabolismul activ în columbofilie

Un metabolism activ este în columbofilia modernă, o condiție pentru obținerea rezultatelor excelente. În acest scop recomandăm un preparat tradițional, care ajută la activarea metabolismului - Blitzform. În plus, aditivii funcționali conținuți de produsul nostru, pot avea efecte de înbunătățire a performanței! O cauză mai mult decât importantă a recomandărilor noastre.

Pentru activarea metabolismului, folosim efectele stimulative puternice ale cantității mari de iod din Blitzform. În acest fel porumbeii o să intre în formă foarte ușor. Deja după primele administrări de iod se poate observa la porumbei o schimbare semnificativă, care se datorează în primul rând acestui element. Lângă faptul, că joacă un rol important în funcționarea corectă a tiroidei, este cunoscut pentru funcția sa în reglarea anumitor procese fiziologice cum ar fi: creșterea, năpârlirea, reproducerea sau pentru funcția sa imunitară, și are efecte anti-inflamatoare și antioxidante. În plus, iodul este foarte important în combaterea bolilor fungice, ca de exemplu candidoza. În cazul unui tratament cu antibiotic, se recomandă pe lângă administrarea antiinflamatorului, consumarea iodului timp de mai multe zile. De asemenea, iodul funcționează ca un dezinfectant la tratarea și prevenirea variolei.

 

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

TOPFIT 1 KG
Pret - 28.00 RON
PROMO - 20.00 RON
x

BLITZFORM 100ML
Pret - 99.00 RON
x

USNEGANO 250 ML
Pret - 47.00 RON
PROMO - 39.00 RON