Articole

AVIPHARM - CEL MAI BUN CONDITIONATOR - RECUPERATOR LICHID


Un metabolism activ este un factor absolut necesar pentru o buna recuperare dupa concurs. Functia hepatica a organismului are un rol deosebit in acest proces de recuperare in special pentru detoxifierea organismului. In acelasi timp o naparlire buna, si cresterea unor pui de calitate sunt esentiale pentru succesul in sportul cu porumbei. Pentru rezolvarea acestor probleme campionii utilizeaza Avipharm: solutie de aminoacizi, electroliti, glucoza si vitamine din complexul B, dupa concursuri, tratamente, in timpul reproducerii, in perioada de naparlire dar si iarna.
20 ml/l apa.

Acesta este textul de prezentare al acestui super-produs. Sunt putine produse de porumbei cu accesibilitate spre toate fazele vietii in crescatorie. Astfel Avipharm este folositor de la reproductie pana la naparlire. Dar efectele senzationale ale acestui produs se vad cel mai bine in perioada de concursuri. La plecare 1 - 3 zile in functie de distanta, iar la sosire direct combinat cu Electrolit 3 Plus face minuni.
Va mai spunem si o reteta secreta direct la sosirea porumbeilor din concurs:
Ceai Hepatic 2 + Ceai de menta + Aviparm + Electrolit 3 Plus + Mumm

Seara Avipharm + Avibac Direct

Veti fi surprinsi de recuperarea porumbeilor dvs imediat, gainatul i-si va reveni la consistenta normala, iar porumbeii vor fi plini de energie in cateva ore.

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

HEXENBIER 500 ML
Pret - 115.00 RON
x

BT AMIN FORTE 1000 ML
Pret - 99.00 RON
x

BLITZFORM 100ML
Pret - 99.00 RON
x

BIO-AIR-FRESH TUB 400 ML
Pret - 65.00 RON
PROMO - 33.00 RON