Nota de informare

Cum sa cumparam

 Nota de informare rohnfried.ro

(pentru afisare pe pagina web sau în cazul colectarii datelor prin formulare on-line)


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Rohnfried are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: colaboratori ai Rohnfried Romania.


Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rohnfried Romania.


DA / NU


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul de marketing.


Va multumim ca folositi serviciile Rohnfried.ro


De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre Dvs.sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Downloader sau muzica de pe youtube cu YouTube Downloader