Produse pentru porumbei


PRODUSE > TOATE PRODUSELE

(Comenzi si la telefon 0744572321)

AVIBAC STABILIZER 1000 ML

info produs
AVIBAC STABILIZER – 1000 ML Un super produs care revoluționează dezinfecția crescătoriei!!! Dezinfectarea crescătoriei cu dezinfectanți chimici are multiple dezavantaje. În primul rând este bine de știut faptul că orice suprafață conține bacterii. Procentul este favorabil bacteriilor ,, bune” , procentul bacteriilor ,,rele”, fiind mai mic. În același timp există si un procent din suprafata (aprox 3 – 4 %) liber, unde nu se gasesc nici un fel de bacterii. În momentul curățării suprafetei cu un dezinfectant chimic, sunt distruse toate bacteriile, si cele ,,bune,” si cele ,,rele,”. Rezultã un câmp curat, cu bacterii moarte, terenul propice pentru o nouă colonizare. Testele stiintifice au demonstrat că in 15 minute de la dezinfectare, peste 50% din suprafață este repopulată cu bacterii. Primele bacterii care populează suprafața sunt cele ,,rele”, în termeni populari. Tot științific s-a demonstrat ca bacteriile comunică între ele, iar semnalele pe care le transmit în acest caz sunt referitoare la hrana din abundență gasită pe suprafața de studiu (bacteriile moarte). Așadar, invazia bacteriilor ,,rele” este preponderentă și în final obținem o suprafață în care procentul bacteriilor ,,bune,, scade, iar a celor ,,rele,, crește. Pe scurt, muncă degeaba și mai mult cu o suprafață mai dăunătoare. De aceea putem vedea de multe ori când facem curat o schimbare la nivelul consistenței găinațului. Biochimistul Alfred Berger brevetează în acest sens un produs revoluționar : AVIBAC STABILIZATOR. Acest produs natural pentru dezinfecție conține probiotice (bacterii bune)!!! Ce se obține odată cu folosirea lui: spațiile libere de care vorbeam mai înainte se umplu cu bacterii ,,bune”! Crește concentrația de bacterii ,,bune” (probiotice) pe întreaga suprafață, schimbandu-se în mod drastic procentajul între cele doua grupe de bacterii, în favoarea probioticelor!!! Astfel obținem un mediu mai sănătos pentru porumbeii noștri și se cunoaște faptul că prima condiție a performanței este o crescătorie sănătoasă.
Administrare: AVIBAC STABILIZATOR – se pulverizează 1-2 ori pe săptămână cu soluție ( 100 ml Avibac Stabilizator amestecat cu atâta apă încât să puteți pulveriza 50 mp din crescătorie). Se pot da direct cu porumbeii înăuntru, produsul nu are efecte nocive asupra porumbeilor.

(-10)
Pret: 126.00 RON

Pret cu TVA inclus

*Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, in limita a 5 kg,cu exceptia cazurilor unde Fan Curier taxeaza kilometri suplimentari.Peste 5 kg ,costul transportului se stabileste telefonic
inapoi
buc.