Produse pentru porumbei


PRODUSE > Dezinfectie

(Comenzi si la telefon 0744572321)

AVIBAC STABILIZER 1000 ML

info produs
AVIBAC STABILIZER – 1000 ML Un super produs care revoluþioneazã dezinfecþia crescãtoriei!!! Dezinfectarea crescãtoriei cu dezinfectanþi chimici are multiple dezavantaje. În primul rând este bine de ºtiut faptul cã orice suprafaþã conþine bacterii. Procentul este favorabil bacteriilor ,, bune” , procentul bacteriilor ,,rele”, fiind mai mic. În acelaºi timp existã si un procent din suprafata (aprox 3 – 4 %) liber, unde nu se gasesc nici un fel de bacterii. În momentul curațãrii suprafetei cu un dezinfectant chimic, sunt distruse toate bacteriile, si cele ,,bune,” si cele ,,rele,”. Rezultã un câmp curat, cu bacterii moarte, terenul propice pentru o nouã colonizare. Testele stiintifice au demonstrat cã in 15 minute de la dezinfectare, peste 50% din suprafaþã este repopulatã cu bacterii. Primele bacterii care populeazã suprafaþa sunt cele ,,rele”, în termeni populari. Tot ºtiinþific s-a demonstrat ca bacteriile comunicã între ele, iar semnalele pe care le transmit în acest caz sunt referitoare la hrana din abundenþã gasitã pe suprafaþa de studiu (bacteriile moarte). Aºadar, invazia bacteriilor ,,rele” este preponderentã ºi în final obþinem o suprafaþã în care procentul bacteriilor ,,bune,, scade, iar a celor ,,rele,, creºte. Pe scurt, muncã degeaba ºi mai mult cu o suprafaþã mai dãunãtoare. De aceea putem vedea de multe ori când facem curat o schimbare la nivelul consistenþei gãinaþului. Biochimistul Alfred Berger breveteazã în acest sens un produs revoluþionar : AVIBAC STABILIZATOR. Acest produs natural pentru dezinfecþie conþine probiotice (bacterii bune)!!! Ce se obþine odatã cu folosirea lui: spaþiile libere de care vorbeam mai înainte se umplu cu bacterii ,,bune”! Creºte concentraþia de bacterii ,,bune” (probiotice) pe întreaga suprafaþã, schimbandu-se în mod drastic procentajul între cele doua grupe de bacterii, în favoarea probioticelor!!! Astfel obþinem un mediu mai sãnãtos pentru porumbeii noºtri ºi se cunoaºte faptul cã prima condiþie a performanþei este o crescãtorie sãnãtoasã.
Administrare: AVIBAC STABILIZATOR – se pulverizeazã 1-2 ori pe sãptãmânã cu soluþie ( 100 ml Avibac Stabilizator amestecat cu atîta apa încât sã puteþi pulveriza 50 mp din crescatorie). Se pot da direct cu porumbeii înãuntru, produsul nu are efecte nocive asupra porumbeilor.

(-7)
Pret: 126.00 RON

Pret cu TVA inclus

*Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, in limita a 5 kg,cu exceptia cazurilor unde Fan Curier taxeaza kilometri suplimentari.Peste 5 kg ,costul transportului se stabileste telefonic
inapoi
buc.
Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Downloader sau muzica de pe youtube cu YouTube Downloader