Produse pentru porumbei


PRODUSE > TOATE PRODUSELE

(Comenzi si la telefon 0744572321)

HEXENBIER 500 ML

info produs

Lunile iunie și iulie sunt o perioadă importantă pentru pui. Este perioada în care puii trebuie să zboare din ce în ce mai mult în jurul crescătoriei. Altfel există pericolul de a pierde mulți pui la zborurile de antrenament pe distanțe scurte. Pentru a evita aceste pierderi, puii nu trebuie doar să zboare un timp mai îndelungat, ci și să se îndepărteze tot mai mult de crescătorie în timpul zborurilor de antrenament zilnic. Înainte ca aceștia să se antreneze bine în jurul crescătoriei, nu trebuie începute etapele pregătitoare.


Administrarea produsului Hexenbier 20 ml la litrul de apă are ca rezultat faptul că puii se vor menține un timp mai îndelungat în zbor. Pentru a spori pofta de zbor, Hexenbier conține, pe lângă Supa Prange, elemente naturale cum ar fi Propolisul cu efectele sale dezinfectante și antibacteriene, mierea de albine, extrase din plante, Oregano și Usnea Barbata, cu rol esențial în creșterea imunității, precum și extras de Echinaceea. Astfel Hexenbier are ca efect creșterea poftei de zbor, nările porumbeilor devin albe, detoxifiază ficatul și asigură o bună vascularizare ce se reflectă în culoarea roză a musculaturii pieptului; susține imunitatea organismului și reglează tranzitul intestinal. În lunile iunie-iulie, în special în timpul primelor etape de antrenament, poate interveni așa-numita “boală a puilor”. Aceasta este o boală declanșată de anumiți factori și de o slăbire a imunității de către circovirus. Circovirusul afectează Bursa Fabricius și slăbește imunitatea. Slăbirea sistemului imunitar precum și supunerea porumbeilor la situații de stres conduc la instalarea unei stări de boală. Pentru a preveni și a combate aceste probleme, trebuie intărit sistemul imunitar. Mai este recomandată administrarea de Hexenbier împreună cu AvidressPlus, pentru că acizii din Avidress cresc efectul uleiurilor eterice din Hexenbier. Cu îndeplinirea acestor condiții contribuiți la creșterea poftei de zbor a porumbeilor dumneavoastră și la o comportare bună în timpul etapelor de concurs. Hexenbier Supliment pentru porumbei cu propolis, oregano și usnea barbata. Contribuie la creșterea poftei de zbor și la detoxifierea organismului ce se reflectă în culoarea roză a musculaturii pieptului.


Ambalaj: sticlă de 500 ml

(-8)
Pret: 115.00 RON

Pret cu TVA inclus

*Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, in limita a 5 kg,cu exceptia cazurilor unde Fan Curier taxeaza kilometri suplimentari.Peste 5 kg ,costul transportului se stabileste telefonic
inapoi
buc.