Produse pentru porumbei


PRODUSE > Produse naturale

(Comenzi si la telefon 0744572321)

HEXENBIER 500 ML

info produs

Lunile iunie și iulie sunt o perioadã importanta pentru pui. Este perioada în care puii trebuie sã zboare din ce în ce mai mult în jurul crescãtoriei. Altfel existã pericolul de a pierde mulți pui la zborurile de antrenament pe distanțe scurte. Pentru a evita aceste pierderi, puii nu trebuie doar sã zboare un timp mai îndelungat, ci și sã se îndepãrteze tot mai mult de crescãtorie în timpul zborurilor de antrenament zilnic. Înainte ca aceștia sã se antreneze bine în jurul crescãtoriei, nu trebuie începute etapele pregãtitoare.


Administrarea produsului Hexenbier 20 ml la litrul de apã are ca rezultat faptul cã puii se vor menține un timp mai îndelungat în zbor. Pentru a spori pofta de zbor, Hexenbier conține, pe lângã Supa Prange, elemente naturale cum ar fi Propolisul cu efectele sale dezinfectante și antibacteriene, mierea de albine, extrase din plante, Oregano și Usnea Barbata, cu rol esențial în creșterea imunitãții, precum și extras de Echinacea. Astfel Hexenbier are ca efect creșterea poftei de zbor, nãrile porumbeilor devin albe, detoxifiazã ficatul și asigurã o bunã vascularizare ce se reflectã în culoarea rozã a musculaturii pieptului; susține imunitatea organismului și regleazã tranzitul intestinal. În lunile iunie-iulie, în special în timpul primelor etape de antrenament, poate interveni așa-numita “boalã a puilor”. Aceasta este o boalã declanșatã de anumiți factori și de o slãbire a imunitãții de cãtre circovirus. Circovirusul afecteazã Bursa Fabricius și slãbește imunitatea. Slãbirea sistemului imunitar precum și supunerea porumbeilor la situașii de stres conduc la instalarea unei stãri de boalã. Pentru a preveni și a combate aceste probleme, trebuie intãrit sistemul imunitar. Mai este recomandatã administrarea de Hexenbier împreunã cu AvidressPlus, pentru cã acizii din Avidress cresc efectul uleiurilor eterice din Hexenbier. Cu îndeplinirea acestor condiții contribuiți la creșterea poftei de zbor a porumbeilor dumneavoastrã și la o comportare bunã în timpul etapelor de concurs. Hexenbier Supliment pentru porumbei cu propolis, oregano și usnea barbata. Contribuie la creșterea poftei de zbor și la detoxifierea organismului ce se reflectã în culoarea rozã a musculaturii pieptului.


Ambalaj: sticlã de 500 ml

(-6)
Pret: 115.00 RON

Pret cu TVA inclus

*Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, in limita a 5 kg,cu exceptia cazurilor unde Fan Curier taxeaza kilometri suplimentari.Peste 5 kg ,costul transportului se stabileste telefonic
inapoi
buc.
Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Downloader sau muzica de pe youtube cu YouTube Downloader